אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
שיפודי דג בבלילה ברוטב סקורדיליה
/ בני סיידא
מקור המנה בטורקיה.
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(7 מדרגים)
חומרים
1 ק"ג פילה דג חתוך לקוביות עבות
1/2 כוס מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור
שמן לטיגון עמוק
לבלילה:
1/2 1 כוסות קמח
2 ביצים
2 כפות שמן
מלח ופלפל שחור
3/4 כוס בירה
לרוטב:
2 כוסות פיסות לחם שרויות במים וסחוטות
8 שיני שום כתושות
1/2 כוס שמן
1/4 כוס חומץ
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
שורים את קוביות הדג במיץ הלימון לחצי שעה ומסננים. מתבלים במלח ופלפל.
שמים בקערה את הקמח, הביצים, השמן, מלח ופלפל. מוסיפים את הבירה ומערבבים לבלילה חלקה.
הרוטב: שמים במעבד מזון את כל המרכיבים פרט לשמן ומעבדים לתערובת חלקה. מוסיפים את השמן בזרם דק ואיטי עד שמתקבל מרקם חלק. טועמים ומשפרים את התיבול.
נועצים את קוביות הדגים בשפודי עץ. מחממים שמן לטיגון עמוק. טובלים את שפודי הדגים בבלילה ומטגנים עד להזהבה. מגישים עם הרוטב.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©