אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סרדינים ממולאים ומטוגנים ברוטב צ'רמולה
/ בני סיידא
מקור המנה במרוקו. הסרדינים הטריים זולים וקלים מאוד לניקוי. השיטה מוסברת בהמשך.
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(57 מדרגים)
חומרים
1 ק"ג סרדינים טריים
1 כוס כוסברה קצוצה
10 שיני שום כתושות
1 כף כמון
חריסה חריפה, לפי הטעם
מלח
1/2 כוס קמח
2 ביצים טרופות
שמן לטיגון עמוק
לרוטב:
1/2 כוס חומץ
1/3 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה חריפה
6 שיני שום כתושות
1/2 כוס כוסברה קצוצה
מלח
אופן ההכנה
מנקים את הדגים: מסירים את הראש והזנב, עושים חתך בבטן מהראש לכיוון הזנב, מוציאים את הקרביים ומסלקים את האדרה. שוטפים היטב, מייבשים ומשטחים כל דג.
מערבבים בקערה את הכוסברה, השום, הכמון, חריסה ומלח. מניחים על משטח העבודה דג כשהעור כלפי
מטה. שמים על הדג מעט מהמלית ומכסים בדג נוסף כשצד העור כלפי מעלה. מתקבל זוג סרדינים צמודים. מכינים כך את כל הדגים.
מחממים שמן לטיגון עמוק. מקמחים את צמדי הדגים משני הצדדים, טובלים בביצה טרופה ושוב בקמח ומטגנים עד להזהבה.
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים עם הדגים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©