אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ירקות וקטניות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
שניצל תירס ביתי
צילום: אבישי זיגמן
שניצל תירס
/ מירה אזולאי
גרסה ביתית וסופר-בריאה לשניצל תירס עסיסי מבפנים ופריך מבחוץ
ציון גולשים:
(16 מדרגים)
חומרים
1 ק"ג גרגרי תירס טרי
3-4 תמרים עסיסיים, מושרים במעט מים
2 כפות פשתן טחון במקום, מעורבב עם כ-1/3 כוס מים
1 בצל לבן
2 כפות קמח תירס דק
2 כפות קמח תפוחי אדמה
שבבי סויה עם גרעינים
אופן ההכנה
מאדים בצל במחבת מכוסה ללא שמן.
מכניסים לבלנדר רבע מכמות התירס יחד עם התמרים.
מוסיפים כחצי מכמות התירס שנותרה ומערבלים שוב.
מוסיפים את מה שנותר לערבול קצר ביותר ומעבירים לקערה יחד עם הבצל המאודה.
מוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר: קמחים, טחינה ועשבים.
עם ידיים רטובות לוקחים חופן מהתערובת ויוצרים כדורים, מצפים כל כדור ומסדרים-משטחים בתבנית.
אופים בטמפ' של 170 מעלות כ-25 דקות ואם לא דחוף, עדיף בטמפ' של 120 מעלות לכשעה, כך נשמור על יותר ערכים תזונתיים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©