ynet - תבשיל טלה עם במיה - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 
לשימוש הכתבה בלבד! במיה צילום: דניאל בר-און
 

  תבשיל טלה עם במיה / חוסאם עבאס

ציון גולשים:  (10 מדרגים)
חומרים (-2 מנות)
500 גרם קוביות בשר טלה טרי
1/4 כוס (60 מ"ל)
1 ק"ג תרמילי במיה בלאדי טריים וקטומים
4 עגבניות, חתוכות לקוביות
5 שיני שום, פרוסות דק
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כוס שמן זית לבישול
אופן ההכנה
  1. מחממים רבע כוס שמן זית בסיר רחב על להבה גבוהה ומוסיפים את קוביות הטלה לטיגון קצר.
  2.  מוסיפים מים עד לכיסוי בשר הטלה.
  3. מנמיכים את להבת הגז ומבשלים למשך כשעה כשהסיר סגור. כעבור שעה מסננים את המים ומעבירים את קוביות הטלה לצלחת.
  4.  יוצקים את רבע הכוס הנוספת של שמן הזית לסיר עמוק, מוסיפים את פרוסות השום והבמיה ומטגנים למשך כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב, עד להזהבה.
  5.  מוסיפים את קוביות העגבניות והטלה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים כוס מים.
  6.  מבשלים למשך כ-20 דקות נוספות על להבה בינונית.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©