ynet - קרם מסקרפונה עם משמש בווניל - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  קרם מסקרפונה עם משמש בווניל / תומר כבירי

ציון גולשים:  (1 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
משמשים:
1 ק"ג משמש (אפשר להמיר בנקטרינות)
2 מקלות וניל
100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום
קרם מסקרפונה:
350 גרם (1.5 כוסות) שמנת 42%
250 גרם מסקרפונה
100 גרם (4 כפות) אבקת סוכר
20 גרם (2 כפיות) מי זהר
לקישוט:
2 דפי פילו
50 גרם חמאה מומסת
מעט פיסטוקים קלויים
אופן ההכנה
  1. צולים את המשמשים עם הסוכר החום והווניל כ-5 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות. מניחים להתקרר.
  2. מקציפים את כל המרכיבים במהירות נמוכה עד שהתערובת מסמיכה קלות. מגבירים את המהירות ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. שומרים במקרר עד להגשה.
  3. מורחים את דפי הפילו בחמאה, ומניחים אותם אחד על השני. חותכים משולשים באורך 10 ס"מ. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.
  4. הרכבה: מניחים כמה משמשים צלויים בכוס הגשה, שמים מעל 2 כפות מקרם המסקרפונה. מניחים עוד כמה משמשים ומעט מהקרם. נועצים 2 משולשים של פילו בקרם, ומעטרים במעט פיסטוקים קלויים.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©