אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קינוח גבינה ו אוכמניות
צילום: דודו אזולאי
קינוח גבינה ושוקולד לבן עם אוכמניות ביין אדום
/ ניר צוק, קורדיליה
ציון גולשים:
(4 מדרגים)
חומרים
לקינוח גבינה ושוקולד לבן:
500 גרם גבינה כחושה
50 גרם חמאה מומסת
100 גרם שוקולד לבן מומס
1/2 כוס סוכר
מעט תמצית וניל איכותית
קליפה מגוררת מ-1 לימון
קורט מלח
4 חלמונים
1 כף סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל) + 1 כף סוכר
לאוכמניות ביין:
2 סלסלות אוכמניות טריות
1/2 כוס יין אדום (רצוי פורט)
1 מקל וניל
1 מקל קינמון
1 כוס סוכר
אופן ההכנה
קינוח גבינה:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים גבינה, חמאה מומסת, שוקולד, סוכר, גרידת לימון ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה נפרדת טורפים 4 חלמונים, מלח וכף סוכר עד לקבלת קצף מעט יציב. מקפלים למסת הגבינה.
בקערת המיקסר עם וו מטרפה מקציפים שמנת מתוקה וכף סוכר עד לקבלת קצפת רכה. מקפלים לתערובת הגבינה.
יוצקים לכוסות ומעבירים למקרר עד להכנת האוכמניות.
אוכמניות ביין:
בסיר גדול מניחים יין אדום, מקל וניל, קינמון וסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד 10 דקות ומורידים מהאש.
מוסיפים לסיר את האוכמניות ומצננים את התערובת.
יוצקים את האוכמניות על קינוחי הגבינה ושומרים בקירור עד להגשה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©