אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
לזנייטה ברוטב שמנת אדום
/ משה בראל
אל הרוטב מצטרפים גבינת פרמזן ועגבניות שרי צלויות.
ציון גולשים:
(90 מדרגים)
חומרים (-1 מנות)
1/2 ק"ג לזנייטה טריה
1/2 חבילה (כ-1/2 ק"ג) עגבניות שרי
כפית תימין יבש או עלים מ-4 ענפי תימין טרי
כף סוכר
1/2 כפית מלח גס
2 כפות שמן זית
מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
50 גרם פרמזן מגורר
אופן ההכנה
חוצים את עגבניות השרי, מניחים בקערה ומערבבים עם שמן זית, סוכר, תימין, מלח גס.
משטחים את העגבניות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים את העגבניות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות במשך כשעה.
מחממים בסיר שמנת מתוקה, מוסיפים פרמזן מגורר ואת העגבניות הצלויות. מערבבים, טועמים ומוסיפים עוד מעט מלח אם צריך. מבשלים יחד כ-2-3 דקות.
מבשלים את הלזנייטה במים רותחים עם כפית מלח במשך כשתי דקות, מסננים ומעבירים לרוטב.
מערבבים יחד ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©