קופסת שימורים אחת של חלב קוקוס או קרם קוקוס (לא "מי קוקוס")
סוכר לפי הטעם
פירות העונה, קצוצים ו/או קופסת שימורים של פירות טרופיים. רצוי לבחור פירות בשלל צבעים וסוגים, במשקל כולל של כחצי קילו, לאחר גלעון
קוביות קרח
אופן ההכנה
מרתיחים את המים ומוסיפים את פניני הטפיוקה. מבשלים על אש קטנה מאוד ומקפידים לערבב לעתים תכופות, כדי למנוע הדבקות העמילן לסיר. מבשלים עד שהפנינים גדלות והופכות לשקופות לחלוטין. מורידים מהאש, מוסיפים סוכר, מערבבים ומצננים.
בינתיים חותכים את הפירות לחתיכות קטנות.
בקעריות אישיות יוצקים על 4 כפות הטפיוקה המצוננת 2-3 כפות חלב הקוקוס, כך שניתן לראות את הפנינים דרך חלב הקוקוס. מוסיפים את הפירות מעל, מקשטים בקוביות קרח ומגישים מיד. ניתן לקשט גם בעלי ריחן או בפרחי כובע הנזיר.