סמיפרדו: מקציפים את השמנת עם הרוזטה לקצפת רכה ומעבירים למקרר.
מחממים במחבת את הסוכר עם המים לטמפ' של 120 מעלות. מקציפים את החלבונים לקבלת קצף יציב ומוסיפים אליהם בהדרגה את מי הסוכר וממשיכים להקציף עד שהתערובת מתקררת, כ-7 דקות.
מקפלים פנימה את השמנת, מעבירים לתבנית עם ניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל-6 שעות.
מרק מלון: טוחנים במעבד מזון את כל הרכיבים למחית חלקה ומסננים. שומרים במקרר.
סלט פירות: מערבבים את כל הרכיבים ושומרים במקרר.
הרכבת המנה: יוצרים מהסמיפרדו 3 דיסקים בקוטר 7 ס"מ בעזרת רינג. בצלחת הגשה מניחים שכבה ראשונה של הסמיפרדו ומעליה כף מהסלט פירות. מכסים בשכבה נוספת ומעליה כף נוספת מהסלט ומכסים בשכבה אחרונה. מוזגים את מרק המלון ומסדרים מסביב עוד מהסלט פירות. מגישים מייד.