אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוף
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
שניצל ממולא בשר וירקות
/ חגי אברהמי
ציון גולשים:
(16 מדרגים)
חומרים (8 מנות)
4 פרפרי חזה עוף (8 שניצלים)
400 גרם בשר טחון
2 קישואים, חתוכים לקוביות קטנות/מגוררים
2 גזרים, מגוררים
1 בצל סגול קטן, קצוץ ומטוגן עד להזהבה
2 כפיות פפריקה מתוקה
2 כפיות פפריקה חריפה
מלח ופלפל
4 ביצים
1 כף חרדל דיז'ון
2 שיני שום כתושות
1/2 ק"ג פירורי לחם
200 גרם שומשום
200 גרם קמח
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד הזהבה, מוסיפים את יתרת הירקות, מפוררים פנימה את הבשר ומטגנים 3-4 דקות, ממשיכים לפורר תוך כדי הטיגון, ומתבלים.
יוצרים בכיס בחזות העוף וממלאים בתערובת הבשר. סוגרים ומהדקים.
מערבבים בקערה את הביצים, החרדל והשום עם מלח ופלפל.
בקערה שנייה מערבבים פירורים ושומשום.
מצפים את השניצלים בטכניקת "יד יבשה-יד רטובה": בקמח, בביצים ובפירורי הלחם, וחוזרים שנית בביצים ובפירורי הלחם לקבלת ציפוי כפול.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים במעט שמן זית. צולים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות.
כשהשניצלים מוכנים, חוצים/פורסים ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©