שבבים דקיקים מגולפים מגבינת פקורינו צעירה (לא יבשה) או פרמזן איטלקי אמיתי. אפשר לגלף את הגבינה בעזרת קולפן ירקות או סכין קטנה וחדה מאוד
אופן ההכנה
חותכים את תרמילי השעועית המבושלים בחתכים אלכסוניים, למקטעים באורך 3 ס"מ בערך (אין חשיבות לדיוק באורך החיתוך, ככה נראה לי הכי יפה ונוח לאכילה אבל תרגישו חופשי לאלתר כרצונכם).
יוצקים על גבי השעועית החתוכה מלח גס ושמן זית. מערבבים לכיסוי אחיד, מפזרים בנדיבות שבבי פקורינו או פרמזן ומגישים.