ynet - קובה מתוק - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  קובה מתוק / אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26

כדורי קובה מתוקים המוגשים בתוך מרק פירות יער מתקתק

ציון גולשים:  (3 מדרגים)
חומרים
לבצק:
500 גרם סולת
200 גרם קמח
100 גרם פירורי לחם
100 גרם שקדים טחונים
200 גרם מסקרפונה
2 ביצים
2 כפות סוכר
למלית:
300 גרם מסקרפונה
50 גרם פיסטוק קצוץ
50 גרם שקדים קצוצים
2 כפות אמרטו
גרידה מתפוז 1
סוכר וקינמון לפי הטעם
למרק:
1 ק"ג תערובת פירות יער
200 גרם סוכר
1/2 כוס יין לבן
1 מקל וניל
אופן ההכנה
  1. מניחים את מרכיבי המרק בסיר ומבשלים כשעה. מוציאים חצי מכמות פירות יער, טוחנים ומוסיפים אותם חזרה. מקררים.
  2. לשים את מרכיבי הבצק יחד ומניחים למנוחה של שעה. ממלאים כמו קובה רגיל.
  3. מבשלים את הקובות במים רותחים כ-30 דקות, מקררים ומוסיפים למרק.
  4. מגישים בטמפרטורת החדר.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©