אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
שוק טלה במילוי בורגול עשבי תיבול ולימון פרסי
צילום: ירון ברנר
שוק טלה במילוי בורגול, עשבי תיבול ולימון פרסי
/ בני לוי
ציון גולשים:
(1 מדרגים)
חומרים
שוק טלה מפורקת מעצמותיה
כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות אורגנו טרי קצוץ
1/4 כוס שמיר/כוסברה קצוץ
250 גרם בורגול שהושרה לילה במים
5 שיני שום קצוצות
2 לימונים פרסיים
מלח, פלפל ומעט כמון
1/4 כוס שמן זית
2 בצלים בינוניים מגוררים בפומפיה גסה
אופן ההכנה
מסננים את הבורגול ומערבבים את כל המרכיבים לקבלת תערובת הומוגנית.
ממלאים את שוק הטלה מבלי "לפוצץ" אותה, אוטמים את שני פתחיה באמצעות שיפודים או חוט קשירה.
מושחים את השוק בשמן זית ומפדרים במלח ופלפל.
צולים על גבי הרשת בתנור בחום של 200 מעלות למשך 30 דקות לקילו טלה, כלומר במידה והשוק הממוצעת שוקלת כ-2 קילו נטו יש לצלות אותה כשעה.
לפני הפריסה מומלץ לאפשר לשוק "לנוח" כ-10 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©