ynet - קדירת צוואר טלה בחלב קוקוס ואפונה - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  קדירת צוואר טלה בחלב קוקוס ואפונה / בני לוי

ציון גולשים:  (1 מדרגים)
חומרים
1 צוואר טלה פרוס וחצוי
2 בצלים קצוצים
1 כפית גרהם מסאלה (תערובת תבלינים הודית)
2 מיכלי חלב קוקוס
כוס אפונה טרייה או אפונה קפואה
1/2 ליטר ציר עוף
1/4 כוס שמן זית
מלח
אופן ההכנה
  1. בסיר צורבים את נתחי הטלה עד להשחמה ומוציאים.
  2. מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הגרהם מסאלה ומטגנים אותו מעט עד אשר השמן מזהיב. מוסיפים את חלב הקוקוס והציר, מחזירים את הבשר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים במכסה סגור ברובו כ-3 שעות.
  3. טועמים ומאזנים טעמים עם המלח, מוסיפים את האפונה ומבשלים כ-10 דקות נוספות.
  4. המנה מושלמת בליווי אורז לבן.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©