אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קציצות כרשה ובקר
צילום: אסף רונן
קציצות כרשה עם בקר
/ אלומה בליליוס
קציצות כרשה עם בקר טחון טעימות וכשרות לפסח
ציון גולשים:
(1 מדרגים)
חומרים (28 מנות)
5 כרשים נקיות וקצוצות דק
2-3 כפות שמן זית
200-250 גרם בקר טחון
2 ביצים
5 כפות קמח מצה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס דק
1/4 כפית אגוז מוסקט
2-3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מנקים היטב את הכרשים וקוצצים דק.
במחבת חמה מטגנים את הכרשה על אש קטנה-בינונית עד שהכרשה מאבדת את נפחה ומקבלת צבע קרמל, כ-20 דקות.
מניחים את הכרשה המטוגנת בקערה עם בשר הבקר, הביצים, קמח המצה והתבלינים, למעט שמן הזית, ולשים עד שהמסה אחידה ויציבה.
מחממים תנור ל-190 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים ב-2-3 כפות שמן זית בעזרת הידיים.
בידיים רטובות יוצרים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומניחים על גבי נייר האפייה המשומן.
אופים במשך 20 דקות או עד שפני הקציצות הופכות לצבע זהוב כהה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©