אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
כנפיים ברוטב חמאת בוטנים, בירה וחרדל
צילום: ירון ברנר
כנפיים ברוטב חמאת בוטנים, בירה וחרדל
/ אורן לוקסנבורג
ציון גולשים:
(22 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 ק"ג כנפיים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
לרוטב:
330 מ"ל בירה בהירה (בקבוק קטן אחד)
4 כפות סוכר
1/2 כוס (100 מ"ל) מים
3 כפות גדושות חמאת בוטנים חלקה
3 כפות מיץ לימון
3 כפות גדושות חרדל עם גרגרים
1/2 כפית מלח
כף אחת פפריקה חריפה
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטופים וקצוצים
אופן ההכנה
מתבלים ומשמנים את הכנפיים וצולים בתנור שחומם מראש (230 מעלות) או על הגריל במשך כ-15 דקות עד שהם מוכנים
מחממים את כל המרכיבים של הרוטב בסיר תוך כדי ערבוב עד שהתערובת רותחת, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהרוטב מסמיך (כ-8 דקות).
אם לא משתמשים מיד ברוטב - מקררים ומעבירים לכלי אחסון, הרוטב נשמר בקירור עד שבועיים.
מעבירים לתבנית עם הכנפיים וצולים בתנור עוד כ-8 דקות ב-200 מעלות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©