- הקראסט: בקערה מערבבים את פירורי הפנקו עם אגוזי המלך, השקדים הפרוסים, הטימין, שום ומלח ופלפל לפי הטעם.
- הדג: במחבת כבדה מחממים שמן זית, צולים את נתחי הפילה עם העור כלפי מטה כ-3 דקות. מוציאים מהמחבת, מניחים עם העור כלפי מטה בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מורחים את החלק העליון של הדג בחמאה המומסת. מצמידים את הקראסט בנדיבות לדג.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-6 דקות.
- סלט העדשים: מבשלים את העדשים בסיר עם מים רותחים ומעט מלח עד לריכוך ומסננים.
- במחבת מטגנים בצל עד להזהבה, מוסיפים זרעי כמון ומטגנים 2 דקות נוספות.
- מוסיפים את העדשים, מלח ופלפל, מיץ לימון, גרידת לימון, שום כתוש, מערבבים ומורידים מהאש.
- מוסיפים את הבצל הירוק, נענע, פטרוזיליה, כוסברה, לימון כבוש ומערבבים. מתקנים תיבול.
- הרכבת המנה: מניחים בצלחת הגשה נאה את סלט העדשים ומעל מניחים בזהירות את הדג.
טיפ השף: ניתן להוסיף לסלט העדשים כדורי מוצרלה או קוביות גבינת פטה ולהגישו כסלט עשיר בפני עצמו (ללא דג).