מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ומקפידים להימנע מבישול יתר.
במקביל, בסיר נפרד שמים את הבטטה והברוקולי, יוצקים עליהם כ-1 ס"מ מים רותחים ומאדים כ-10 דקות בסיר מכוסה, עד לריכוך.
מסננים את הפסטה, הבטטה והברוקולי ומעבירים אותם לקערה גדולה.
בקערה בינונית טורפים את הביצים, מוסיפים את חלב הקוקוס, 2 כפות מפירורי הלחם, את השום והתבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את הבלילה לקערה הגדולה ומערבבים הכול יחד.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה בינונית בשמן זית. מפזרים מחצית מכמות פירורי הלחם על תחתית התבנית בשכבה אחידה, מעל יוצקים את הבלילה ומעליה זורים את יתרת פירורי הלחם.
אופים במשך כ-30 דקות עד שהפשטידה משחימה. מניחים לפשטידה להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.