אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ירקות וקטניות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קציצות אזוקי, גזר וערמונים
/ חן וינשטיין
ציון גולשים:
(1 מדרגים)
חומרים (24 קציצות)
4-5 גזרים מבושלים או מאודים עד לריכוך
2 כוסות אזוקי מבושלת
כ-10 (250 גרם) ערמונים, מבושלים ומקולפים (בישול של 40-50 דקות, את הערמונים חורצים בקצה כדי שיהיה קל לקלף, ומומלץ לבשל עם גבעול רוזמרין)
2 כפות טחינה גולמית (עדיף מלאה)
צרור פטרוזיליה
1 בצל
3 שיני שום
1 כוס שיבולת שועל
2 כפות נבט חיטה
קורט כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
4 עגבניות מיובשות שהושרו במעט מים חמים (לא חובה)
אם התערובת לא מספיק מגובשת, אפשר להוסיף כמה כפות קמח
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל המרכיבים וטוחנים את התערובת במעבד מזון.
בידיים רטובות, יוצרים קציצות (מגלגלים כדור בגודל שזיף ושוטחים אותו קלות).
מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור כ-25 דקות בחום של 160 מעלות.
מומלץ להגיש עם לימון.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©