אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ירקות וקטניות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קדירת אזוקי, גריסים, ירקות שורש ודלועים
/ חן וינשטיין
ציון גולשים:
(2 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
3 כפות שמן בכבישה קרה, עדיף שומשום
2 בצלים חתוכים ל-6 חלקים
4 גזרים חתוכים גס
2 זוקיני חתוכים גס
2 בטטות חתוכות גס
שורש סלרי קלוף וחתוך גס לחתיכות גדולות
שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך גס
חתיכת ג'ינג'ר באורך כ-2 ס"מ
חתיכת דלעת (או דלעת ערמונים)
1 סלק גדול (או שניים קטנים)
3 כוסות אזוקי אחרי השריה
1 כוס גריסים שהושרו שעה לפחות וסוננו
4-5 ענפי טימין
כפית רוזמרין קצוץ
1 כף רסק עגבניות
כף סילאן (דבש תמרים)
2 כפות רוטב סויה
1 ראש שום חצוי
כמון, לפי הטעם
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בסיר כבד, רצוי מברזל יצוק, כזה שאפשר להכניס לתנור אחר-כך, מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל.
כשהבצל מתחיל להזהיב, מוסיפים את שאר הירקות וממשיכים לטגן עוד 10 דקות או עד הזהבה חלקית של הירקות.
מוסיפים את האזוקי, הגריסים, הטימין והרוזמרין, מערבבים קצת ומכסים במים פושרים.
מגבירים את האש וכשהמים מבעבעים מעט, מוסיפים את רסק העגבניות, הסילאן והסויה וגם את השום.
ממשיכים לבשל עד לריכוך האזוקי, כ-40 דקות. את המלח מוסיפים, אם צריך, בשלב הזה.
מעבירים לתנור ואופים בטמפרטורה של 120מעלות ל-4 שעות לפחות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©