אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ירקות וקטניות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
כיסוני בצק במילוי אזוקי ופטריות
/ חן וינשטיין
ציון גולשים:
(13 מדרגים)
חומרים (30 כיסונים קטנים)
לבצק:
500 גרם קמח כוסמין (אפשר גם קמח שיפון, קמח חיטה מלא, או לערבב קמחים שונים)
1/2 כוס שיבולת שועל
1/4 כוס שמן בכבישה קרה
1/4 ליטר מים
1/2 כפית מלח
למלית:
2 כוסות אזוקי מבושל
חבילת פטריות שמפיניון קצוצות
4 פטריות שיטאקי קצוצות, מושרות כ-20 דקות במים רותחים
2 בצלים קצוצים
4 עגבניות מיובשות
1 כף שמן בכבישה קרה
מלח ופלפל
זרעי כוסברה, לפי הטעם
זרעי כמון, לפי הטעם
צרור פטרוזיליה או כוסברה
אופן ההכנה
הבצק: מערבבים את הקמח, שיבולת השועל והמלח.
מוסיפים את השמן והמים, מערבבים ולשים.
יוצרים כדור בצק ומניחים במקרר עד להכנת המלית.
המלית: מחממים מחבת על אש בינונית, מוסיפים את השמן וזרעי הכמון והכוסברה, ומטגנים עד שנשמעים פצפוצים.
מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים את הפיטריות והעגבניות המיובשות וממשיכים לטגן עד שרוב הנוזלים מתאדים.
מוסיפים את האזוקי המבושלת, ומטגנים במלח ופלפל.
מכבים את האש, מוסיפים את הפטרוזיליה ומצננים.
הכיסונים: מרדדים את הבצק דק.
קורצים עיגולים בעזרת כוס גדולה או צלחת.
במרכז כל עיגול שמים כף מהמלית.
מקפלים לשניים ומהדקים את השוליים.
מניחים בתבנית על נייר אפייה ואופים כ-20 דקות בחום של 180 מעלות. אוכלים חם או פושר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©