אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
כנאפה טלה
/ ארז קומורובסקי
ציון גולשים:
(7 מדרגים)
חומרים
300 גרם אטריות קדאיף
1/2 כוס שמן זית
500 גרם סינטה טלה נקייה
מלח ים גס לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
מעט אגוז מוסקט מגורר
מעט הל כתוש דק
100 גרם משמשים מיובשים, מושרים שעה ביין לבן וקצוצים דק
אופן ההכנה
שמים את האטריות בקערה, מפרידים אותן זו מזו ומשמנים בשמן הזית.
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
קוצצים את הבשר דק-דק בסכין גדולה ומעבירים לקערה. מתבלים את הבשר במלח, פלפל, מוסקט והל ומערבבים עם המשמשים.
מניחים חצי מכמות האטריות בתבנית. מניחים מעליה את הבשר, ומכסים בשכבה נוספת של אטריות. אנא אל תתפתו לאינסטינקט ואל תהדקו את הקדאיף.
מכסים את התבנית בנייר אלומיניום, מכניסים לתנור ואופים כ-25 דקות. מגישים עם יוגורט עזים סמיך, או סתם כך.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©