אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
דג בורי פלפלים ועגבניות
צילום: ירון ברנר
בורי עם פלפלים ועגבניות
/ איתן ששון, השף של מסעדת גוצ'ה
ציון גולשים:
(283 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
2 דגי בורי מנוקים ללא ראש וזנב, פרוסים לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ
4 עגבניות תמר אדומות פרוסות לקוביות גדולות
2 פלפלים אדומים פרוסים לקוביות של 1 ס"מ
1 בצל לבן קצוץ
5 שיני שום מעוכות
1 פלפל ירוק חריף פרוס דק
2 כפות כוסברה קצוצה
1 כפית פפריקה מתוקה מעושנת
לקישוט:
עלי כוסברה שלמים
אופן ההכנה
הרוטב:
מטגנים את הבצל במעט שמן זית במחבת כבדה עמוקה, עד לכדי הזהבה.
מוסיפים את הפלפלים והשום ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מוסיפים פפריקה ומערבבים היטב.
מוסיפים את העגבניות ומביאים לרתיחה.
מבשלים על להבה נמוכה למשך 25 דקות.
מוסיפים כוסברה ומתבלים במלח ופלפל שחור.
הדג:
מחממים מחבת פסים עד שעולה עשן.
מתבלים את נתחי הדג בשמן זית, מלח ופלפל ומניחים על המחבת.
צולים למשך כ-3 דקות מכל צד.
מניחים את הרוטב בצלחת ומסדרים עליו את נתחי הבורי.
מקשטים בכוסברה שלמה ומעט שמן זית.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©