אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק סרטנים
/ פז רוטנברג
ציון גולשים:
(78 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
12 סרטנים כחולים, נקיים וחצויים
3 גזרים חתוכים לקוביות
1 שורש סלרי חתוך לקוביות
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כוס יין לבן יבש
1 ליטר מים רותחים
חמאה בטמפרטורת החדר
2 עלי דפנה
1 כף פלפל אנגלי שלם
1 כף מלח
1 כף פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים את מעט חמאה בסיר גדול (שיכיל 4 ליטר) ומטגנים את הירקות.
מוסיפים את הסרטנים ואת היין הלבן ומכסים את הסיר.
לאחר כ-2 דקות הופכים את הסרטנים (תוכלו לדעת אם הסרטנים מתבשלים טוב ע"י שינוי צבעם מכחול לאדום/כתום).
לאחר עוד 2 דקות - שהסרטנים התבשלו גם מהצד השני - מוסיפים את המים, עלי הדפנה והפלפל האנגלי השלם. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים כ-15 דקות.
בעזרת מסננת מוצאים את הסרטנים ובעזרת סכין קטנה מוצאים את כל הבשר מהקליפה. מחזירים את הבשר לסיר. מבשלים עוד כ-5 דקות ומכבים את האש.
מפזרים מעל המרק את הפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. בתאבון.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©