אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
שונות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
שקשוקה
/ לימור כהן
ציון גולשים:
(186 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
4 עגבניות חלוטות, קלופות וקצוצות (אפשר מקופסה)
1 בצל גדול, קלוף וקצוץ
3 שיני שום קלופות
1 גמבה חתוכה דק
4 עלי נענע קצוצים
עלים קצוצים מ-1 גבעול של זעתר טרי
1 גבעול בזיליקום קצוץ דק
2 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
3 ביצים
פפריקה אדומה
מלח ופלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה
במחבת רחבה, מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הגמבה ומטגנים כ-5 דקות - עד שהיא מתרככת.
מערבבים בקערה את יתר החומרים ומוסיפים למחבת. מבשלים על להבה בינונית במשך 20-25 דקות עד לקבלת תערובת סמיכה. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את הביצים וממשיכים לבשל על להבה גבוהה כ-10 דקות.
מגישים את השקשוקה במחבת, עם פיתות ומתחילים לנגב ולזלול.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©