נכון, אינסטנט פודינג וניל זה באמת פחות טוב מקרם פטיסייר אמיתי - אבל המתכון (אם אפשר לקרוא לו ככה) שלפניכם הרבה יותר מהיר.
ציון גולשים:
(22 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 חבילה שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1/2 ק"ג תותים יפים
אופן ההכנה
מכינים את הקרם: יוצקים לקערה כוס חלב, מכל שמנת מתוקה ואת האינסטנט-פודינג ומקציפים עד שמתקבל קרם יציב - עם מרקם של קצפת סמיכה (בערך דקה- דקה וחצי של הקצפה)
את התותים שוטפים וחותכים לרבעים.
לוקחים את הקצפת בכלי אחד ואת התותים בכלי שני ויוצאים לחיק הטבע. המהדרין יצטיידו במזלגות פונדו - ינעצו את התות בקצה ויטבלו בקרם.