אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
חג ומועד
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
אוזני המן זריזות
/ איילת בן-יוסף
גרסה אישית שלי לאזני המן: הבצק - קלי קלות, המילוי - ריבה ואגוזים.
ציון גולשים:
(611 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
לבצק:
1 חבילה קטנה קמח תופח מאליו
100 גרם חמאה (או מרגרינה לגרסה הכשרה)
2 ביצים
1/4 כוס סוכר
למלית:
1/2 כוס ריבה בטעם משמש,אפשר כל טעם אחר שאוהבים
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים
1/2 כפית קינמון טחון
אופן ההכנה
לשים ביחד את כל מרכיבים הבצק - עד שמתקבל בצק אחיד ונעים. אם הוא יבש מדי - מוסיפים מעט מים או מיץ תפוזים.
מערבבים ביחד את מרכיבי המלית
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים. במרכז כל עיגול מניחים כפית מהמלית ומקפלים את העיגול לצורת אוזן-המן.
ממלאים תבנית ושולחים אותה לרבע-שעה לתנור. כשמוציאים אפשר לזרות מעל אבקת סוכר.
עוד מליות אופציונליות:
חמאת בוטנים וריבה: שמים 1/2 כפית חמאת בוטנים ו-1/2 כפית ריבת תות.
שוקולד-בוטנים: 1/2 כפית שוקולד למריחה, 1/2 כפית חמאת בוטנים ומעט בוטנים קלויים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©