אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
ארוחות בוקר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
חביתיות תירס
/ איילת בן-יוסף
מוצלחות כמנה לבראנץ או ארוחת בוקר - במקום הפנקייקס הרגילים.
ציון גולשים:
(64 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
2 ביצים
3/4 כוס חלב
1 כוס קמח תירס
1/2 כוס קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפיה
1 קופסה שימורי גרעיני תירס - מסוננים
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת (רצוי צ'דר, אבל אפשר כל סוג אחר)
2 כפות חמאה מומסת
מלח ופלפל
אופן ההכנה
בקערה גדולה טורפים את הביצים ומוסיפים חלב, את שני סוגי הקמח, מלח ואבקת אפיה - מערבבים היטב לבלילה חלקה. מוסיפים את גרעיני התירס, גבינה וחמאה ומערבבים.
מחממים מחבת עם מעט שמן (או חמאה), יוצקים מצקת מהבלילה למחבת ומטגנים כ-2 דקות מכל צד, עד שמזהיב.
מגישים עם שמנת חמוצה ועירית קצוצה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©