אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  האינדקס  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מאפים מלוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פשטידת פסטה וגבינות / איילת בן-יוסף

ציון גולשים:  (406 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 חבילת פסטה (500 גרם) - פנה או קרניים, מבושלת לפי הוראות היצרן
1 גביע קוטג'
2 ביצים
חופן גבינה צהובה מגוררת
1/2 גליל גבינת פרומעז או 100 גרם גבינת מוצרלה, או 100 גרם גבינת "חמד"
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. בקערה גדולה מערבבים פסטה, קוטג', ביצים וגבינה צהובה.
  2. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומסדרים למעלה את הגבינות הנותרות.
  3. אופים כ-20 דקות בחום בינוני (180 מעלות) עד שהמאפה מזהיב.

    אופציות לגיוון:

    - בצל מטוגן אחד ילך טוב במיוחד אם יש לכם שאריות של גבינות בעם בצל מעושן .

    - לגבינות עם עשבי תיבול אפשר להוסיף עוד עשבים טריים.

    - עגבניות מיובשות, זיתים, אנשובי וצלפים הולכים יופי עם המאפה הזה - כולם ביחד וכל אחד לחוד

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
JumpStarter
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
as05-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©