אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
ברבוניות מטוגנות בבלילה, עם מיונז ורוד
/ איילת בן-יוסף
דג ורוד, שהופך לשחום בטיגון ומקבל תוספת מתקתקה של מיונז ורדרד.
ציון גולשים:
(140 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
500 גרם ברבוניות (אפשר להשיג בכל סופר באריזה קפואה)
לבלילה:
1 כוס קמח
2/3 כוס חלב
2 ביצים
כפית מלח
מעט פלפל
שמן לטיגון
למיונז הוורוד:
2 כפות מיונז
2 כפיות תרכיז קפוא של פירות יער
אופן ההכנה
מפשירים היטב את הברבוניות ומייבשים אותן לחלוטין (בעזרת מגבות נייר).
מערבבים את כל חומרי הבלילה ובנתיים מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי-עמוק (כ-2 ס"מ של שמן).
טובלים את פיסות הדג בבלילה, מנערים קצת את העודפים ושולחים למחבת לטיגון זריז - 2 דקות מכל צד. מוצאים ומספיגים את השמן המיותר.
לפני ההגשה מערבבים את מרכיבי המיונז הוורוד, טועמים ואם צריך מוסיפים מלח או עוד מיונז.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©