בסיר רחב וגדול מחממים את השמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ. מטגנים עד שהבצל מזהיב ומוסיפים את השום.
מוסיפים את הבשר ומטגנים ביחד עם הבצל והשום. דואגים לפורר את הבשר שלא יהיו גושים. מתבלים בצ'ילי. מוסיפים את השעועית והעגבניות ומבשלים ביחד 5 דקות. מוסיפים מים, רוטב סויה ופסטה. מערבבים היטב ומכסים. מבשלים את כל הכבודה כ-10 דקות, עד שהפסטה מוכנה. מגישים מיד. אם לא שומרים כשרות - אפשר להגיש עם מעט גבינה (צ'דר, או כל צהובה אחרת) מעל.