אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוספות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
בטטות ובצלים אדומים צלויים עם רוזמרין
/ איילת בן-יוסף
ציון גולשים:
(189 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות בגודל
500 גרם בצל אדום - כ-3 בצלים קטנים חתוכים לחצאים ועוד שלושה פלחים
6 כפות שמן
2 שיני שום כתושות
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 כפית רוזמרין טרי קצוץ דק, או כפית רוזמרין יבש
אופן ההכנה
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ומכינים שתי תבניות אפיה, מרופדות בנייר אלומיניום.
בתבנית א' שמים בטטות, 4 כפות שמן, שום, כפית מלח וחצי כפית פלפל שחור, מערבבים כך שהבטטות מצופות מכל הכיוונים ומכניסים לתנור - בחלק העליון שלו.
בתבנית השניה שמים בצלים, 2 כפות השמן שנותרו, כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל. כניסים את הבצלים לתנור בחלק התחתון שלו.
אופים כ-30 דקות, עד שהבטטות רכות ומתחילות להשחים.
מוציאים מהתנור, מניחים כמה דקות להתקרר ומערבבים בקערה גדולה את תכולת שתי התבניות. מוסיפים את הרוזמרין, טועמים ואם צריך מתקנים תיבול. מגישים פושר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©