אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  האינדקס  |  ספקים למשרד
|שלום אורח
התחבר
|הירשמו ל-ynet

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  כבד קצוץ / איילת בן-יוסף

הכבד שאני מכינה לא מכיל מרכיבים מיוחדים, אבל יש בו כלל אחד פשוט - קוצצים הכל ביד.

ציון גולשים:  (340 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
500 גרם כבד עוף נקי
2 בצלים קצוצים דק
3 ביצים קשות
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1. במחבת מחממים שמן (בנדיבות) ומטגנים את הבצל טיגון ארוך וסבלני, על אש קטנה. הבצל צריך להיות שחום ומתוק. מוצאים את הבצל לקערה ומחממים שוב את המחבת הפעם עם מעט מאוד שמן.
  2. מטגנים את הכבדים. אם המחבת שלכם קטנה - טגנו את הכבדים בכמה נגלות, שלא יתחילו להתבשל במיץ של עצמם. אחרי הטיגון מעבירים את הכבדים לקערה נוספת, למנוחה והתקררות.
  3. מקלפים את הביצים וקוצצים אותן בסכין לקוביות קטנות, אבל לא מדי. שיהיה במה לנגוס. מעבירים לקערה עם הבצלים. גם את הכבדים קוצצים בסכין לחתיכות קטנות, אבל שוב, לא יותר מדי. מעבירים לקערה המשותפת, ממליחים, מפלפלים ומערבבים היטב.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות


צילום: דודו אזולאי






שני צמחוני

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
JumpStarter
יחסים
קהילות
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות

YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
as12-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©