מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי פירור הבשר. מוסיפים שום, צ'ילי וזיתים ומבשלים עוד 2-3 דקות. מורידים מהאש ומסננים את הנוזלים והשומן העודף. מוסיפים את התירס, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מחממים תנור ל-200 מעלות צלזיוס.
מרכיבים את המנה: נשתמש בתבנית מלבנית: 20X30. מרפדים את התבנית בשכבה דקה של נאצ'וס, משטחים מעליה חצי מכמות הבשר. שוב שכבה של נאצ'וס ומעליהם יוצקים רוטב עגבניות (בערך 1/3 קופסה). מעל הרוטב מסדרים את שארית הבשר ומעליו שכבה אחרונה של נאצ'וס. יוצקים עוד רוטב ומעליו ושולחים לתנור לרבע שעה. אוכלים כשהמאפה חם וקריספי.
בגרסה הטריפה: מוסיפים חצי כוס גבינה בשכבה האמצעית וחצי כוס נוספת מעל הכל. אופים עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.