אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
בראוניס חרובים ואגוזי מלך
/ פיליס גלזר
ציון גולשים:
(19 מדרגים)
חומרים (12 מנות)
1/2 כוס חמאה
1 כוס דחוסה סוכר חום
2 כפיות תמצית וניל טבעי ("מקורמיק" או "ספייס אילנד")
3 ביצים
3 כפות מים
6 כפות אבקת חרובים
1 כף קפה או תחליף קפה
1/2 כוס קמח לבן או קמח מלא מנופה
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. טורפים חמאה וסוכר ומוסיפים וניל וביצים. מערבבים היטב.
2. בקערה קטנה, מערבבים מים, אבקת חרובים וקפה ובוחשים עד שאין גושים. מוסיפים לתערובת החמאה.
3. בקערה נפרדת, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים לתוך תערובת החמאה. בוחשים פנימה אגוזים. יוצקים לתבנית מרובעת 20 ס"מ משומנת ומקומחת או מרופדת בנייר פרגמנט.
4. אופים בתנור מחומם לחום בינוני במשך 20 דקות או עד שקיסם במרכז יוצא נקי. מצננים מעט לפני שחותכים למרובעים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©