אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
משה בתיבה
סושי פיסטוק צמחוני
/ פיליס גלזר
ציון גולשים:
(9 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1 חתיכה לדר משמש
120 גרם גבינת שמנת
1 כפית דבש
1/4 כפית וניל
מספר טיפות מי שושנים
1/4 כוס פיסטוקים קלויים מלוחים
אופן ההכנה
חותכים את הלדר למלבן בגודל 11X 28 ס"מ.
מחזיקים את הצד הרחב כלפי חוץ. בקערה קטנה, מערבבים גבינת שמנת, דבש, וניל ומי שושנים, ומורחים על הלדר.
משטיחים עם מזלג. מפזרים את הפיסטוקים בשורה קרוב לקצה התחתון (משאירים קצת רווח).
מגלגלים מלמטה למעלה בעדינות ובנחישות. מרטיבים את הקצה כדי להדק אותו לגליל.
עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר עד שהגבינה יציבה.
לפני ההגשה פורסים לפרוסות ½ 1 ס"מ.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©