אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
סירופ פירות יער למלבי
מלבי פרווה
/ רותי קינן
אפשר להכין מלבי על בסיס מים בלבד אך אפשר גם להשתמש בחלב קוקוס, המוסיף טעם נחמד למאכל.
ציון גולשים:
(175 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 קופסה חלב קוקוס (כ-400 מ"ל)
1/3 כוס סוכר
4 כפות עמילן תירס (קורנפלור)
3 כפות שקדים גרוסים
להגשה:
שקדים , אגוזים, או פיסטוקים גרוסים, או סירופ (ראו מתכון מימין)
אופן ההכנה
מעבירים את תכולת קופסת חלב הקוקוס לסיר ומודדים מים בכמות של קופסה נוספת. מוסיפים לסיר יחד עם הסוכר ומביאים לרתיחה.
בוללים את העמילן בחצי כוס מים ומוסיפים תוך כדי בחישה לחלב הרותח. מוסיפים את השקדים הגרוסים, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל תוך בחישה עוד 1-2 דקות.
מסירים מהאש ומעבירים לצלוחיות או גביעים. מצננים היטב.
לפני ההגשה בוזקים אגוזים, שקדים או פיסטוקים, או יוצקים מהסירופ.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©