אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוף
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוף אפוי ברוטב קוקוס
/ רותי קינן
ציון גולשים:
(39 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
3 מגשיות ירכי עוף טרי
למרינדה:
1 כף פטרוזיליה קצוצה
400 גרם חלב קוקוס
4 שיני שום קצוצות
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 כפית רוטב סויה
2 כפות שמן זית
1 כפית שורש זנגביל קצוץ
1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כוס פטרוזיליה לעיטור
1.5 כפות רוטב "ביריאני" הודי (בחנויות תבלינים)
אופן ההכנה
חורצים בעוף כמה חריצים. מערבבים את מרכיבי המרינדה בתבנית ומשרים בה את .העוף מכסים ומניחים בקירור לכ-3 שעות.
מוציאים את העוף מהמרינדה, שומרים עליה ומעבירים את העוף לתבנית אפייה. מכסים את התבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200-180 מעלות צלזיוס לכ-40 דקות.
מסירים את הכיסוי, יוצקים את המרינדה על העוף וממשיכים לאפות כ-25 דקות.
מעבירים את התנור למצב גריל ואופים במשך 10-5 דקות נוספות. מעטרים בפטרוזיליה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©