מרוקנים בעזרת כף את פנים הדלעת תוך יצירת כדורים. מניחים את כדורי הדלעת בצלוחית.
מגלפים את שולי הדלעת (הקליפה) תוך יצירת משולשים קטנים. מחממים את שמן הזית ומאדים את הבצל, קוביות חזה העוף, הכבדים והכנפיים. מתבלים במלח ופלפל ומכבים את האש.
מוסיפים לעוף את עשבי התיבול הקצוצים, שיני השום וכדורי הדלעת. מערבבים, מעבירים לתוך הדלעת (העשויה כקערה) ויוצקים מעל את היין והדבש.
מכסים בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל - 170-180 מעלות צלזיוס למשך שעה. מסירים את נייר האפייה וממשיכים לאפות כ - 1/2 שעה. אם הנוזלים התאדו, מוסיפים מעט יין.
חשוב: יש להתאים את גודל הדלעת לגודל תא האפייה. בשום מקרה אסור שהדלעת תיגע ישירות בדופן תא האפייה.