מערבבים את חומרי המרינדה. יוצקים על חזה העוף ומניחים מכוסה בקירור לחמש שעות.
צולים את הכבדים וחותכים לקוביות. מטגנים את החצילים.
במחבת עמוקה, מטגנים מעט את חזה העוף ב - 1/4 כוס שמן זית ומוציאים. באותה מחבת מטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את הכבד והטחול ומטגנים עד שמשחים. מוציאים, מצננים וקוצצים.
במשקע שנותר במחבת מטגנים את הגזר והקישואים. מוסיפים את חלקי העוף הקצוצים, החצילים המטוגנים, הצימוקים, אבקת המרק והבהרט ומערבבים.
מבשלים את האורז ב - 8-10 ליטר מים רותחים עם המלח למשך כ - 12 דקות, שוטפים במים ומסננים.
מוסיפים לאורז את הביצים ואת תערובת הירקות, הכבד והטחול.
יוצקים את השמן שנותר לסיר רחב (מתאים לתנור), משמנים היטב ומרפדים את הדפנות בנייר אפייה. משאירים שוליים לכיסוי. מניחים מחצית מחזה העוף בצמוד לדפנות ולתחתית הסיר. מניחים על העוף חצי מכמות האורז. חוזרים על הפעולה, עד שדפנות הסיר מכוסות בחזה עוף והסיר מלא בתערובת האורז.
מכסים את האורז בשולי נייר האפייה ובמכסה ואופים במשך 4 שעות בכ - 130 מעלות צלזיוס.
מניחים מעל הסיר טס הגשה, הופכים ולאחר מספר דקות מרימים בעדינות את הסיר. מעטרים בשבבי השקדים.