מכינים את הקרמל: מתיכים את הסוכר על מחבת יבשה עד שהוא הופך לקרמל בהיר. מוסיפים את חלב הקוקוס (זהירות! הקרמל חם מאוד ועלול להתיז: יש להתרחק מהמחבת עד שהחום שוכך במקצת). מבשלים עד שהקרמל נמס והתערובת מסמיכה. מסירים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.
חוצים את הבננות לאורך. טורפים את הביצה בקערה שטוחה ומניחים הקמח בצלחת שטוחה אחרת. מערבבים את הקוקוס בפירורי הלחם בצלחת שלישית. טובלים כל חצי בננה בקמח, בביצה ובתערובת הקוקוס. מטגנים עד שמזהיב מכל הצדדים. מגישים עם רוטב הקרמל החם.