אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
ספגטי ברוטב פרנו חמאה ורצועות זוקיני
/ פז רוטנברג
ציון גולשים:
(24 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
חופן ספגטי (פסטה יבשה)
4 ליטר עם כף מלח מים רותחים
2 זוקיני גדולים
חצי צרור טימין
3/4 שוט פרנו (פסטיס משקה אניס)
1/2 שוט יין לבן יבש
300 גרם חמאה
מעט אגוז מוסקט
מעט מלח ופלפל
חופן אגוזים קלויים מרוסקים
כף עירית קצוצה
2 כפות גבינת פרמזן
2 כפיות שום כתוש
אופן ההכנה
פורסים במנדולינה (או ע"י סכין) את הזוקיני לז'וליינים דקים (ללא הליבה).
מקפיצים את רצועות הזוקיני במעט שמן זית ומוסיפים כפית שום כתוש, מעט מלח ופלפל ומוציאים לצינון.
מבשלים את הפסטה במים עד לרמת רכות רצויה.
מחממים מחבת על אש נמוכה.
מוזגים את הפרנו והיין למחבת עד שמבעבע קלות.
מוסיפים את החמאה לאט לאט ומעבים את הרוטב עם מטרפה.
מעט לפני שכל החמאה היין והפרנו התחברו לרוטב סמיך ואחיד מבשלים על אש נקודות ומוסיפים את הטימין, המוסקט, ואת הזוקיני המוקפצים.
מגישים את הספגטי כשעליו רצועות הזוקיני, יוצקים מעט רוטב מעל הפסטה מפזרים מעל את האגוזים המרוסקים, הפרמזן והעירית הקצוצה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©