למילוי: מערבבים את כל החומרים ביחד וממלאים את הירקות והאגסים. מסדרים בסיר גדול ורחב (או שני סירים).
לרוטב: מכינים את הרוטב על ידי טיגון הבצל בשמן חם. מוסיפים את הרסק, עגבניות מקולפות, עלה דפנה, פפריקה, מלח ופלפל.
מוסיפים כ-1 כוס מים ומבשלים כ-15 דקות. יוצקים מעל וסביב הירקות ומבשלים בסיר מכוסה 30 דקות. חותכים את הפירות היבשים לרצועות, מוסיפים לתבשיל ביחד עם הצימוקים, מכסים בגמבה קצוצה ונענע, ומבשלים בסיר מכוסה 10 דקות נוספות.