שוטפים ומייבשים את כבדי העוף, מניחים בתבנית ושמים מתחת לגריל רק עד שהם מחליפים צבע. הופכים ומכינים באותה צורה את הצד השני.
מוציאים, מצננים מעט וחותכים לחתיכות בינוניות. בינתיים מחממים שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים. מערבבים מדי פעם כדי למנוע חריכה (התהליך לוקח לפחות 20 דקות – אם ממהרים הבצל עלול להישרף).
מוסיפים את הפטריות ומטגנים 3 דקות, בבחישה מדי פעם. מוסיפים את האפונה והכבדים וממשיכים לבשל עד שהכבדים מוכנים. אפשר להוסיף כמה כפות מים רותחים אם התערובת נראית יבשה מדי. מגישים על אורז מלא.