ynet - בראוניס שוקולד לבן - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
מתכונים
 האלוהית: עוגת גבינה במילוי טראפל רוזמרי
 טארט לימון עם פטל
 טארט שוקולד תפוז

  בראוניס שוקולד לבן / דליה רנו, מתוך "הספר המתוק של על השולחן"

ציון גולשים:  (319 מדרגים)
חומרים
500 גרם שוקולד לבן קצוץ
75 גרם חמאה רכה
3 ביצים
170 גרם סוכר
180 גרם קמח תופח
קורט מלח
180 גרם אגוזי לוז קלויים, קלופים וקצוצים דק
1 כפית תמצית וניל
כלים:
1 תבנית מלבנית בגודל 27 ס"מ על 17 ס"מ
אופן ההכנה
  1. בבאן מארי (קערה המונחת מעל סיר עם מים רותחים ובתוכה השוקולד), ממיסים 100 גרם שוקולד לבן עם חמאה.
  2. במיקסר מערבלים את הביצים עם סוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  3. מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
  4. מוסיפים את תערובת הביצים לשוקולד המומס, מוסיפים קמח ומלח, ומערבבים יחד.
  5. מקפלים את יתרת השוקולד הקצוץ ואת האגוזים לתוך התערובת, ומוסיפים תמצית וניל.
  6. יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-30 דקות.
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©