אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
בשר
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
טג'ין קציצות עם זיתים ועגבניות
כדורי ריזוטו שחומים עם גבינת קצ'קבל
פפנש
קציצות דגים ברוטב חריימה
קציצות ומנגולד ברוטב לימון
תערובת קציצות בסיסית
/ בני סיידא, מתוך הספר "קציצות"
ציון גולשים:
(23 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
600 גרם בשר בקר טחון (צוואר, שריר, פלדה, צלעות)
1 בצל גדול, מגורר גס
1 תפוח אדמה קלוף ומגורר דק
1 ביצה
2 פרוסות לחם ישן, ללא קרום, שרויות במים וסחוטות או 3-4 כפות פירורי לחם
1 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
1 כפית גדושה בהרט (תערובת תבלינים לקציצות)
מלח ופלפל שחור טחון טרי
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
שמים בקערה את כל המרכיבים, פרט לשמן, ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה. משהים לשעה לספיגת הטעמים.
צרים מהתערובת 16 קציצות עגולות או מאורכות, ומטגנים בשמן חצי-עמוק (שמגיע עד לגובה חצי קציצה) עד להשחמה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©