אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
לחם ומאפים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
לחם ארטישוק ירושלמי
/ פיליס גלזר
חומרים (ל-3 כיכרות במשקל 1/2 ק"ג)
ציון גולשים:
(2 מדרגים)
חומרים
400 גרם קמח לבן
140 גרם קמח מלא
30 גרם שמרים
270 גרם מים (כוס ושתי כפיות)
230 גרם ארטישוק ירושלמי קלוי בתנור בשמן זית, שום כתוש ורוזמרין
2 כפיות מלח
4 כפיות דבש
3 כפות גרגרי קצח טחון
100 גרם רוזמרין
אופן ההכנה
במיקסר, בעזרת זרוע לישה, מעבדים את כל חומרי הבצק מלבד המלח, ולשים כ-5 דקות. מוסיפים מלח ולשים כ-5 דקות נוספות.
מכסים את הבצק ומניחים שעתיים להתפחה. על משטח מקומח, מחלקים ל-3 חלקים שווים ומניחים 20 דקות נוספות.
צרים כדורים בעלי מרקם אחיד וחלק ומניחים ל-1.5 שעות נוספות. אופים בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות, 25-20 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©