שילוב ווריאציה על שני סלטים מוכרים: סלט קוסקוס וסלט פסטה.
ציון גולשים:
(30 מדרגים)
חומרים
1 חבילת פתיתים בצורת אורז- "אורזו"
3 עגבניות בשלות
3 מלפפונים
1 בצל אדום
חופן עלי נענע
3 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן פחות דקה.
בינתיים קוצצים את כל הירקות דק-דק, כולל הנענע.
כשהפתיתים מוכנים "מאווררים" אותם - לא נותנים להם לשבת סגורים ולהתבשל אלא מערבבים ומקררים. מערבבים פתיתים וירקות, מוסיפים מיץ לימון, שמן זית מלח ופלפל. מערבבים היטב, טועמים ומחזירים למקרר עד ההגשה או עד היציאה.