מנגבים את חזות המולארד במגבת נייר. מטגנים במחבת חמה, ללא שומן, כשהצד השומני, עם העור, כלפי מטה. מטגנים עד שהעור מקבל גוון חום כהה ורוב השומן נמס, לפחות 10 דקות. הופכים ומטגנים כדקה נוספת. מנגבים מהשומן ופורסים דק. שומרים חם.
מביאים את המיץ לרתיחה, מנמיכים מעט את האש ומצמצמים בערך ל-1/2 כוס. מוסיפים ליקר, שמנת, מלח ופלפל, מבשלים כמה דקות, עד שמתחיל להסמיך ומסירים מהאש.
מסדרים את פרוסות המולארד על צלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב. מקשטים בפרג ובקליפה מגוררת.