מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
מכינים את רוטב העגבניות: בסיר קטן שמים את הרסק, המים הרותחים ואבקת המרק. מביאים לרתיחה, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
יוצקים את הרוטה לקערת הפסטה, מוסיפים את קוביות העגבניות ומערבבים. מוסיפים את הביצים, הפרמזן, שמן הזית, השום והאורגנו ומערבבים.
יוצקים את התערובת לתבנית אפיה משומנת ואופים במשך 30 דקות. המאפה מוכן כאשר הוא נקרש מלמעלה, וכל הבית מדיף ריח של פיצה! אם המאפה נשאר נוזלי, תחזירו לעוד 10 דקות בתנור.
אפשר לשדרג טיפה את המאפה (למרות שהוא טעים מאוד כמו שהוא) ע"י הוספת אחד מהמרכיבים הבאים: 3 כפות עגבניות מיובשות קצוצות, 5 כפות בזיליקום טרי קצוץ, 5 כפות זיתים שחורים בטבעות.